З 18 лютого по 22 лютого у рамках Тижня української мови в ЕБГ " Гармонія" щодня проводяться заходи, присвячені Дню рідної мови, метою  яких є поглиблення знань учнів про історію виникнення свята, формування національної свідомості підростаючого покоління.  Учителі української мови цьогоріч вирішили провести тиждень у формі флешмобу.  
На разі уже відбувся літературний прес-центр, присвячений сучасній поезії. Захід було сплановано і проведено учнями 11 класу та вчителем Козловою Р.Ф. 
Традиційним вже стало в гімназії проведення квестів. Так учні 7-х класів (учитель Яковенко Л.І.) взяли активну участь у квесті " У царині рідної мови", отримали не тільки задоволення, а й в цікавій та невимушеній формі поглибили знання з предмету.
Учні 6-х класів (учитель Лохматова А.І.) провели  батл " Диво калинове", де разом із старшокласниками- ведучими захопилися "цікавинками" української. 
Закриттям тижня стала літературно-музична композиція " Кращої, ніж рідна, мови не буває", яку із завзаттям підготували дев'ятикласники разом із учителем Швайковською В.М. Долучились до проведення такого масштабного дійства й учні 8 та 5 класів.  Свято рідної мови залишило у серцях дітей, вчителів і гостей почуття гордості за підростаюче покоління, за країну, у якій ми живемо.





Немає коментарів:

Дописати коментар